Agria på hundevenemang

Varje år kan du träffa Agria på Sveriges främsta hundevenemang.
Hund som sitter i Agrias monter på hundevenemanget MyDog.

Agria på hundevenemang

Här hittar du alla evenemang som du kan träffa oss på. Välj en artikel för att läsa mer!

Agria Hundpromenad

Promenerade till förmån för de hemlösa hundarna på Hundstallet. Hundpromenaden arrangeras på följande orter; Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Kalmar och Hörby. Du kan även delta i promenaden digitalt oavsett var i Sverige du bor. För varje hundägare som deltar med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet.

Anmäl dig här

Valp som går Agria Hundpromenad

Agria Hundpromenad

Valp som går Agria Hundpromenad

Valp som går Agria Hundpromenad

Fler Agria evenemang

Agria på plats på Almedalsveckan med ett schema fullspäckat av aktiviteter och spännande gäster. Med vår närvaro vill vi öka kunskapen och förståelsen för djurens betydelse för människan och samhället.

Tillgång till djursjukvård borde vara en självklarhet för alla djur och djurägare. Men med dagens veterinärbrist står många djurägare utan vård när det verkligen behövs. För att uppmärksamma problemet bjuder vi in till en promenad under Almedalsveckan. Alla som vill är välkomna att delta och tillsammans promenerar vi för att lyfta djurens välfärd.

Vi hundägare är ofta noga med att hunden ska uppföra sig väl och hålla god ton, men hur är det med oss själva? Agria och Svenska Kennelklubben har tillsammans tagit fram fem ledstjärnor för ett snällare hundsverige.