Seminarium om beteende och träning av papegojfåglar

Har du en papegoja som skriker, bits eller inte går att hantera, och du vill ha verktygen för att kunna lösa och förebygga liknande problem? Då är du välkommen på kurs i Agrias lokaler den 20-21 april.

Vill du lära dina papegojor att frivilligt sträcka fram foten för att få klorna klippta utan att behöva hålla fast dem med tvång? Är du en uppfödare som strävar efter en så bra och stressfri hantering av dina fåglar som möjligt? Eller är du allmänt intresserad av tillämpad etologi, inlärning och problemlösning, och kanske vill lära dina tamfåglar ett trick eller två och förbättra er relation?

Då är du välkommen på ett seminarie om beteende, berikning och träning, med särskild inriktning på papegojfåglar.

Under en hel helg lär vi oss om hur djur lär sig, och hur vi kan använda den kunskapen för att förändra deras beteende, det vill säga att lära dem nya saker och att få bort oönskade beteenden.

Vi kommer också att lära oss om berikning, och hur man skapar rätt förutsättningar för att få välmående djur och lyckas med sin träning. Principerna är allmängiltiga för de flesta djurslag, men fokus- och många exempel kommer att vara på fåglar.

Kursen hålls i Agrias lokaler på Tegeluddsvägen 11-13 vid Gärdet i Stockholm, helgen den 20-21 april 2013.

Mer information och anmälan hittar du här

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg