Artiklar om kattsäkra balkonger

Katt på balkong

Balkongen är ofta en favoritplats för katten. Förhindra att din katt drabbas av en olycka och kattsäkra din balkong med stadiga och säkra nät. Så här gör du!

7 sommartips för kattägare

Sommartider brukar innebära ledighet för de flesta. Även för katterna brukar rutinerna ändras och det finns nya saker att ta hänsyn till. Få tips inför sommarsemestern - från att träna katten att gå i sele till hur du gör om du behöver skaffa kattvakt.

Kattsäkra ditt hem

Agria tipsar! En katt är nyfiken och det finns många faror som lurar i hemmet. Se vår film där vår veterinär Lotta Möller berättar om hur du kan kattsäkra dina fönster och balkong och om vilka saker du bör undvika att ha i ditt och kattens hem.

Grattis till vinnarna av balkongtävlingen

Vi har fått in fantastiskt fina bidrag i vår tävling om säkra kattbalkonger. Vi hoppas de givit upphov till mycket inspiration och idéer. Nu är vinnarna i tävlingen utsedda - stort grattis till er!

Tävla med din kattsäkrade balkong

För att inspirera andra och för att göra livet säkrare för våra fyrfota vänner efterlyser vi nu bilder på hur du säkrat och kattanpassat din balkong. De tre säkraste och smartaste lösningarna belönas med fina priser.

Näta in balkongen för katternas skull

Våren närmar sig och balkongdörrar och fönster börjar öppnas för att släppa in den friska vårluften. För våra katter är balkongen ett perfekt ställe att sitta och spana, men se till så att du har ett skydd så att katten inte ramlar ner och skadar sig.