Hund

Föredrag om beteende, etologi och djurträning

Är du intresserad av beteendehantering, etologi och djurträning? I så fall kanske denna föreläsningsserie är något för dig. Under fem kvällar (oktober-april) kommer Karolina Westlund prata på temat hundträning, teknik och inlärning.

Lärare är Karolina Westlund, disputerad etolog, forskare och djurtränare, tillika en erfaren och efterfrågad föredragshållare. Karolina arbetar praktiskt som etolog med välfärdsfrågor, miljöberikning och träning av djur i zoo- och laboratoriemiljö. Vidare undervisar hon regelbundet i tillämpad etologi och träning vid t ex Stockholms Universitet, SLU i Skara, Linköpings Universitet och Karolinska Institutet.

Som konsult har hon även en mängd olika uppdrag såväl i Sverige som internationellt. Hon har suttit i en djurförsöksetisk nämnd och är inviterad deltagare i SCAWs (Nationellt Centrum för Djurvälfärds) expertpanel. Hennes hemsida hittar du här: http://www.illis.se

5 kurstillfällen à 3 timmar. Kom på enstaka föreläsningar eller gå på allihop till rabatterat pris. Hunden (eller Illern! Zebrafinken! Geten! Guldfisken! Lejonet! Sexåringen!) får stanna hemma!

Föreläsningarna är tämligen fristående så tanken är att man ska kunna gå på enstaka föreläsningar (främst tillfälle 1, 2 och 5) med behållning. Notera dock att träningsföreläsningarna som berör tekniker för att få fram önskat beteende (tillfälle 2, 3 och 4) griper in i varandra så för full behållning av de senare bör man ha gått de första.


Fakta

Femdagarskurs:
Torsdagkvällar, 2011-10-20, 2011-12-08, 2012-01-26, 2012-03-01, 2012-04-26.

Tid:
18.00 - 21.30.

Plats:
Eva Bodfäldt Education AB, Elektravägen 31 126 30 Hägersten (Stockholm)

Pris:
280 kr per person och föredrag. Betala för samtliga och få det femte föredraget gratis (1120 kr istället för 1400 kr).

Anmälan & mer info:
Eva Bodfäldt Education

Köp försäkring

Skadeanmälan

Sök artiklar

Hitta bland 335 artiklar för Hund

 

Fråga veterinären

Sök bland frågor och svar i Fråga veterinären Hund.

Hundfrågor

Agrias hundbloggar

FredrikSteen45

Fredrik Steen

Hundcoach

Till Fredriks blogg
Frestyleblogg_45

 Freestylelandslaget

Sveriges landslag

Till landslagets blogg

Följ oss